Post by ecbusnaragou on Mar 8, 2022 3:13:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mince generátora cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
Dav jjjv si to najlepšie čo v
👍👍👌
Je to veľmi dobré, ale grafika je veľmi nízka
Dobre! Vyskúšajte rôzne typy strojov všetkých veľkostí, skvelú grafiku a skutočné farmárčenie 🚜
Farming Simulator 16 Simulyasiya iwux
Zatial este testujem...Mam Note 3 a na HIGH mi to seka, nechapem jak je to mozne ked mam taky mobil! V pozadi nemam nic spustene! A ked je tma, nesvieta zadne pomocne svetla na traktore! A ukazatel casu tam chyba. Treba to este vyladit a bude mat hodnotu tych 5€!
Páčilo sa mi to, grafika je dokonalá a naozaj realistická a je to jednoducho úžasný zážitok, urobte to tam, kde môžem zväčšiť polia
Je to lepšia hra, ale jedna vec chýba, nie je tu žiadna studňa na zavlažovanie polí, mala by sa polievať polia a studne, urobte to, prosím, vymeňte a môj problém sa vyrieši
Nie je to také zlé, ale je veľmi ťažké, čo ďalej, pretože v hre nie sú žiadne pokyny, čo robiť a ako ďalej. Ale inak dobra hra.
Farming Simulator 19 Platinum Edition PC hra | Nay.sk
Nepáčila sa grafika. Fs14 vyzerá viac cool ako fs16.l
Stiahnite si túto aplikáciu. a ide to načítať a potom ma vykopne na moju domovskú obrazovku. Zaplatené 3 doláre za nič. Rovnako ako hra 2018. Čo sa deje. Užil som si rok 2014. Naozaj by som chcel hrať ročník 2016 alebo 2018. Táto aplikácia odo mňa nemá žiadne hviezdy. Musel som vložiť aspoň jeden príspevok.
Spoko hra,ale s tym 3D pohladom ste do toho uplne pojebali a hoc mam 6.0 android aj tak to sem tam sekne inač spoko
Spravujte svoju vlastnú farmu a ovládajte obrovské stroje v otvorenom svete! Farming Simulator 16 vám umožňuje spravovať svoju vlastnú realistickú farmu s mimoriadnymi detailmi. Pestujte, pestujte, zbierajte a predávajte päť rôznych plodín, chovajte kravy a ovce a predávajte drevo vlastným tempom. Kúpte si nové polia, aby ste rozšírili svoju poľnohospodársku pôdu. Prevezmite priamu kontrolu nad kombajnmi a traktormi alebo si najmite pomoc AI a spravujte svoju rastúcu farmu pomocou správy na celej obrazovke
Nepáči sa mi, ako funguje nové riadenie. Lepší starý spôsob. Najlepšie je, keď môžete telefón nakloniť doľava alebo doprava.
Gyroskop je veľmi nervózny. Zrazu absolútne žiadny pohyb, potom jazda v kruhoch. Nezastaví sa asi 10 sekúnd. Veľmi frustrujúce. Nenainštalované.
Bezplatne k stiahnutiu Farming Simulator 16 Full APK Android! Stiahnite si zadarmo APK, DATA a MOD plné Android Hry a Apps na SbennyDotCom!
Táto hra je naozaj pekná, ale nástroje sú veľmi drahé. Pridajte ďalšie obraceče, riadkovače, kosačky, nákladné autá a prívesy.
Farming Simulator 16 je simulačná hra, ktorú nedávno vydala spoločnosť GIANTS Software na mobilných platformách Android a IOS.
Hra sa nezmestil na obrazovku môjho telefónu (s9), čo znemožňovalo konzistentné ovládanie ovládacích prvkov. Hralo sa to pred rokmi. Škoda, že to nefungovalo...
Tu je ďalší skvelý simulátor APP Farming 2020 fs20 / fs 20 / fs19 / fs 19 2.2 pre 4.1 a vyššie a vyššie. Táto aplikácia uvedená v zozname Simulácia
Tvorcovia tejto Môžete spraviť prosím lepšiu grafiku a pohľad zo dňa
Kafa Topu 2 - Online Futbol Spor irz
Veľmi dobrá hra.
dotyková obrazovka je o niekoľko cm mimo bodu na pravej strane obrazovky. takže nemôžete použiť žiadne ovládacie prvky ani akcelerátor
Uvítal by viac plodín na pestovanie a zber, ako sú slnečnice a sójové bôby
Označil som túto hru ako legendárnu hru v poľnohospodárstve, ale musíte pridať čistiace body na každé benzínové čerpadlo a pridať nejaké nové plodiny. A vry imp. vec pridať prispôsobenie garáže alebo bodu buď na benzínovom čerpadle alebo kdekoľvek inde. "VRY MST IMP THING, ŽE MUSÍTE PRIDAŤ DENNÝ BONUS PRIHLÁSENIA POČAS 90-120 DNÍ".
Toto je herné príslušenstvo pre úplných nadšencov. Na trhu dnes nájdete bežné herné ovládače, letecké joysticky aj volanty.
Je to tak realistické, ale potrebujem všetky vozidlá a stroje zadarmo, pls
4. aktualizácia v recenzii, toto je ÚŽASNÁ hra. Nie je na tom nič zlé. Ide len o to, že v hre nebola žiadna aktualizácia a v hre mám všetko, a keď sa vám to stane, tak ako mne, budete sa nudiť. Ale celkovo, to, že som to ohodnotil 3 z piatich, neznamená, že to nie je 10 z 10. Úplne vás povzbudzujem, aby ste to dostali. 👍
Zo začiatku hra fungovala lepšie, ale po nejakom čase sa hra začala podobať minecraftu, celá grafika tejto hry sa začala premieňať na bloky.
Skvelá grafika by si však priala, keď viac ako 2 ľudia hrajú multiplayer.
Gyroskop 👎👎👎
Uzatvorené otázky
Stiahnite si Farming Simulator 16 1.1.1.6 MOD APK + dáta zadarmo pre mobilné telefóny Android, inteligentné telefóny. Tablety a ďalšie zariadenia.
Milujem túto skvelú hru, hrám ju každý deň, najmä preto, že môj otec je farmár a je to skutočná skúsenosť s farmárčením. Ovládanie 3 bolo ťažké pochopiť, ale zvykol som si
Nepripájam režim pre viacerých hráčov
Najhoršia hra, nakláňacie riadenie funguje, ale po piatich sekundách odinštalovania práve teraz, f 14 je skvelá hra, ale na niekoľkých poliach vytvárajú skaly prekážku v ceste vodičom áut
Traktory sú príliš pomalé, urobte ich rýchlejšie. Ale nemám žiadne iné problémy, takže to odporúčam každému farmárskemu nadšencovi alebo ak sa chcete len tak previezť na traktore.
Ak by ste sa zbavili kríkov a posunuli mlyn ďalej od tej hradby tam, aby sa traktory mohli otáčať s pomocníkom, bola by to 5, ale celkovo dobrá hra
Farming simulator16 je velmi dobra hra na mobil a ked chces bit farmer tak si do mobilu stiahni tuto hru a budes velkY farmer a aj virtual ne peniaze mozes mat s coho si mozes kupit traktory,combajni a tak dalej je to viborna hra odporucam stiahnut.
Toto je návyková hra! Naučí vás veľa o farmárčení a grafika je úžasná! A som rád, že môžete predávať rôzne veci na rôzne miesta. A skutočne môžete získať peniaze veľmi rýchlo! A minúť ich naozaj rýchlo na poľnohospodárske vybavenie. Garantujem vám, že si na ňom rýchlo vytvoríte závislosť!
vrátenie peňazí.. kúpil som. pokúsil sa hrať to trvalo 2 hodiny, kým som si stiahol 10 minút na to, aby som sa dostal do.. a bol útržkovitý.. skúsiť hrať. práve som odinštaloval. 14. len si myslí, že je to môj telefón.
Pekný zabijak času, ale herné ciele sa dosahujú rýchlo.
Chlapci, potrebujeme režim na volante, rôzne možnosti fotoaparátu
Farming Simulator 16 Simulation kxp
Farming simulator 18 apk hile indir android oyun club