Post by ecbusnaragou on Mar 8, 2022 3:03:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada peníze ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
Jsem na ní trochu závislá, je tam moc omalovánek, ať se snažím jak se snažím nikdy nemám všechny hotové a to mě baví.❤😃😸😺
Spousta fotek a také dobrá kvalita. Po dokončení obrázku se vám líbí funkce, díky které můžete přejetím nahoru zobrazit podobné obrázky.
0 HVĚZD. Odinstalace nadobro! Hra spadne a musím restartovat to, co jsem maloval. Už jsem to uvedl dříve a vaše odpověď také nepomohla. Budu trávit čas a peníze tam, kde aplikace nespadne!
Nelíbí se mi skákání po celém obrázku, abych ho vybarvil. Je to více uvolňující, pokud jsou barvy ve stejné oblasti. Jdete z nebe do trávy pro stejnou barvu. Šílené. Stínování není dostatečně tmavé. Na obrázku máte šedou barvu. Je těžké najít čísla s šedým pozadím. Někdy je to, jako byste rozřezali ten zatracený obrázek a házeli kousky na obrázek a museli všude hledat stejnou barvu. Mnoho míst je příliš malých. M
Dobrá hra ale každou chvíli vyskakují reklamy
Paint by Number Coloring Games Board sdb
Dal bych 5, ale z nějakého důvodu mě to v poslední době uprostřed barvení vykopne a když se k tomu vrátím, musím předělat něco z toho, co jsem už udělal. Jinak tuhle barvicí aplikaci naprosto miluji. je to moje oblíbená. vždy něco nového a naprosto MILUJU ty speciální. Kéž by bylo více speciálů. pokud to bude opraveno, dám absolutně 5 hvězdiček!
V roce 2020 jsem si zaplatil roční předplatné, fungovalo to jen dva měsíce. Poslal jsem e-mail vývojáři aplikace a udělal vše, co mi řekli, abych problém vyřešil. Nyní uplynul více než měsíc od prvního kontaktu s vývojářem a problém nebyl vyřešen. Teď mají moje peníze a já mám jen předplatné na dva měsíce. ***Upravit v reakci na komentář Better Life - Color and Draw: Všechny věci, které jste uvedli ve svém komentáři, jsem již provedl, bez vyřešení.
hezká aplikace, škoda dlouhých reklam.
Skvělá aplikace, ale je potřeba příliš mnoho vnitřního úložného prostoru! Miluji tuto aplikaci, její použití je velmi intuitivní a velmi zábavné, ale bohužel ji musím odinstalovat, protože zabírá příliš mnoho vnitřního úložného prostoru a není možné ji přesunout na externí úložiště, což by měla být docela jednoduchá funkce. . V současné době používá 1,2 GB, což je příliš mnoho na to, abych si to mohl ponechat.
Tato hra má několik dobrých vlastností, ale začíná mě nudit. Hlavně proto, že mám pocit, že "běžné" obrázky nejsou tak skvělé. Návrhy se velmi opakují a zdá se, že většina z nich používá stejné barevné schéma. Jediná kategorie, kterou vidím skutečně unikátní obrázky, je ve „sbírce umělců“.
Tato hra se mi moc líbí, jedna z nejlepších her "barva podle čísla", která existuje. Důvod(y), proč tomu dávám pouze 4 hvězdičky, je ten, že abyste se zbavili 'vodoznaku' na obrázku, musíte se podívat na 30sekundovou reklamu. To je z mého pohledu docela směšné. Než se objevila aktualizace pro „vodoznaky“, ode mě by to dostalo 5 hvězdiček. Kromě toho není na této hře opravdu nic špatného. Líbí se mi, jak jsou některé obrázky speciální a jak si vyděláváte rady, nejen se na ně dívat. Milujte tuto hru!
Je to hrozný hrozně dlouho se to instalovalo za prvé za druhé je to nuda za třetí je to samá reklama. Hnedka odinstalováno. Rozhodně nedoporučuji. Fakt mega humus. 😭😝😱 kdybych mohla dát nula hvězd dala bych to
Já jsem velice spokojená je to taková malá závislost jen by mě zajímalo kolik obrázků je teď dostupných za mě super odreagování
Najednou jsem této aplikaci dal 4 z 5 hvězdiček. Teď musím dát jen jednu hvězdičku z pěti. Můj důvod je ten, že když v aplikaci začnete vybarvovat obrázek, najednou se vrátí na začátek aplikace, jako bych ji znovu otevíral a neuloží mi to práci. Nevím, jestli je problém s mým telefonem nebo s aplikací. Ale řeknu, že tato aplikace byla lepší před všemi přidanými aktualizacemi. V této situaci platí klišé, pokud není porušeno.
Je to dabrá apka zabaví například v autě nebo když se nudíte
Malování s čísly je super relax 👍😀
Super
Fotky se mi moc líbí, když jsou hotové, vypadají opravdu reálně, všechny skvěle namalují 🎨 jen tak dál
Jaký nedbalý nepořádek! Tuny mezer nečíslovaných, zanechávající bílé skvrny po celém konečném obrázku, plus několik chyb v číslování, to vše na prvním a jediném obrázku, který jsem zkusil. Pokaždé, když obrazem posunete nebo zmenšíte nebo zvětšíte, trvá to, než se znovu zaostří. A aby toho nebylo málo, musíte zaplatit 1 dolar, abyste získali jednu nápovědu!. Takže zklamání, protože fotky se mi moc líbily.
Přesně to jak říkal Emil Debbie.
Spousta obrázků na výběr, báječně si u toho odpočinu.Já jsem s touto hrou spokojená.😊
Není tam moc obrázků, pokud nemáte internet
Hra je skvělá, ale pokaždé, když dostanu videoreklamu, se nepřehraje! Zůstane jen na černé obrazovce a musím aplikaci znovu otevřít téměř pokaždé a je to velmi nepříjemné...
Kdysi jsem tuto aplikaci miloval, ale nedávno začala zamrzat a pak havarovat a ztratil jsem veškerý pokrok na obrázku! Drahokamy se ztrácejí a musel bych restartovat obrázek!! Odeslal zpětnou vazbu, ale nic se nestalo žádná odezva, když jsem schopen hrát Miluji aplikaci!
Miluji malování podle čísel, ale NAPROSTO NENÁVIDÍM tam, kde je nápověda, šipka zpět a domeček. Pokud ne pro ty, tato aplikace by byla # 1 nejlepší aplikací a měla by 4 hvězdičky. PLZ PŘESUŇTE JE. Může umístit místo jako 3 tečky, které mohou mít šipku zpět, nápovědu a další věci NA VNĚJŠÍ ČÁST OBRÁZKU. Omlouvám se za polokřičky. Velmi nepříjemné, když stisknu ta tlačítka. Zapletl jsem se do obrázku a nevěnoval jsem pozornost tomu, jak blízko k nim jsem. Děkuju. Rebecca Curtisová
Obrázky skládačky jsou po vybarvení nefunkční. Jaký je účel je dělat, když po dokončení nevidíte celý obrázek.
Hloupá reklama na hru před a po výtiscích. Nejhorší na tom je, že když jsem přestal používat tuto aplikaci, dali za dary video o extrémně týraných zvířatech 🤬. Zůstal bych stranou
Hra stále zamrzá a začíná znovu Baví mě malování podle čísel je to relaxační, ale najednou to začalo zamrzat a začínám znovu Chystám se to smazat
Bylo to skvělé až do vaší poslední aktualizace. Nyní mám stejné problémy jako ostatní uživatelé. Jeden obrázek, který jsem již dokončil, se „znovu objevil“, nevybarvený – zbývá mu použít jednu barvu – č. 19, černá – ale žádné další oblasti k vyplnění. Kupuji si rady, abych dokončil obrázek, jen aby to na samém konci zamrzlo, zmizelo a vrátilo se nedokončené, ale nedostávám své rady zpět.....naprosto směšné. Určitě by bylo hezké, kdybyste si všichni přečetli tyto recenze a něco s tím udělali. Je to velmi frustrující
Skvělé možnosti a jasné barvy, a tak zábavné. Uvolňuje mě a dává mi potěšení, mám rád rozmanitost.
Je to moc dobrá hra ale docela mě štve když si fotku dodám, a podívám se do galerie je fotka překritá logem a chtěl bych aby to logo už tam aby to byl krásný obrázek!! Prosím spravte to..
To bývala moje oblíbená aplikace na barvení. Nyní se však žádné z videí nenačte a drahokamy za obrázky jsou opravdu otravné. Bylo hezké, když vše, co jste museli udělat, pokud jste chtěli vybarvit obrázek, bylo klepnout na něj a jít, nebo se podívat na krátké video a pak jste byli dobří. Bohužel teď videa nefungují a uvažuji o odinstalaci aplikace. A nehodlám platit měsíční předplatné jen proto, abych vybarvil podle čísla.
Je to skvělá hra, ale někdy se najdou malinká, malinká, droboučká místa, která vám zabere věčnost, než je najdete (zvláště když nemáte žádné další rady), ale kromě toho je to úžasná hra
Já teda nevím ale mám hotových pět obrázků a ani jednu reklamu.🙂
Catapult King Grand public ukf
按數字著色:填色遊戲 棋類遊戲 flbd
Proč je každý týden aktualizace? Kdysi jsem chodil věčně bez aktualizace a získávání nových obrázků. V poslední době to musím aktualizovat, abych dostal nějaké obrázky. Je to velmi frustrující!! Obrázky se mi líbí, ale nutnost to aktualizovat každý týden je otravné, protože když nedostanu obrázek hotový a přiměje mě to aktualizovat, musím svůj obrázek najít. Dal jsem vám 3, udělal bych nižší kvůli problému s aktualizací každý týden. Obrázky by vám daly vyšší cenu, ale aktualizace vás stála.
Tuhle hru miluji, ale reklama na candy crush je neskutečná. Aby se hra uvolnila, musím zavřít celou aplikaci a restartovat ji. Stiskl jsem x, abych zavřel tucetkrát v roli, a to jen bliká a táhne mě do obchodu Play. Udělejte něco s reklamou na cukroví. Neustále zavírání aplikace a restartování začíná být otravné.
Poslední 4 dny v řadě můj bonus ke drahokamu po vybarvení 10x obrázků Nedostanu svůj 3x bonus k drahokamu 68 drahokamů, protože aplikace přestane fungovat a musím znovu načíst aplikaci a ztratit bonus ke drahokamu... Hra nestojí za hraní pokud nemůžete získat drahokamový bonus, protože aplikace přestane fungovat!!!
bylo to skvělé, jediná věc je, že jakmile skončím s obrázkem, musím obnovit stránku, abych se vrátil do nabídky.
Opravit vše, co moje dělá, je zamrzání a pády, než mě obviníte ano, restartuji poté, co se zhroutí, ano vyčistím mezipaměť, ano, mám spoustu úložiště!
Největší problém s touto aplikací je, že zablokuje můj tablet. Možná jsem s obrázkem téměř hotový, když se zamkne. Když ho osvobodím a vrátím se do obrazu, vše, co jsem udělal, je ztraceno a musím začít znovu.
Раскраски Paint by Number Настольные игры yyvn
Moc pěkné obrázky, ovšem jenom klikáte na místa, kde je to potřeba vybarvit. Pro někoho to uklidňuje je, mně to spíše otravuje, chtěla jsem tuto hru vyzkoušet, ale po dvou vybarvených obrázcích mážu.
Chladný
Obrázky jsou v pohodě. Jediné, co bych řekl, je pád, je žárovka "tip". Tato funkce je sledování videa a pak vám pomůže najít # u nemůže najít. Chladný. Nicméně u funkce Barva podle čísel vám tato funkce umožňuje sledovat videa při vybarvování a tipy vám tato aplikace pro Malování podle čísla neumožní hromadit žárovku špičky, takže musíte pokaždé zastavit, abyste získali nový tip. Místo toho, abyste ve volném čase mačkali žárovku. Ale jinak je zatím vše v pořádku, právě jsem začal.
Jo hodně mě to baví. Ikdyz chybí čeština tak to tolik nevadí. Měla jsem období kdy jsem na tom byla hodně moc závislá
Moc mě nebaví a mám z ní nervy v kíblu 👎👎😒 takže nedoporučuji stahovat
Úžasná hra, ale po aktualizaci mi nezvyrazni všechna pole k zabarvení zvolené barvy
Nejde mi to stahnout
Dobrý docela, bez čísel by to bylo lepší a podle sebe
Krásné obrázky na vybarvení. Velmi uklidňující, proto 5⭐.
Velká rozmanitost jak v obrazech, tak ve způsobu barev. Je tu normální a pak je tu speciální, což je cool. Ale po KAŽDÉM OBRÁZKU, který dokončíte, jsou přidány. Můj největší mazlíček je, že aplikace strkají do krku. Zpočátku jsem je mohl přeskočit, ale teď jsem nucen to celé prosedět. Za to odebírám 5 hvězdiček, které bych dal, a také mažu aplikaci. Je škoda, že se mi to moc líbilo kromě nonstop přidávání