Post by ecbusnaragou on Mar 8, 2022 2:57:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World Flipper ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World Flipper IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше очок ▞▞▞
▞▞▞ World Flipper 2022 version ▞▞▞
У мене була проблема раніше, я не знав, що Facebook не працює. Гра хороша. Робота спрайтів чудова, а анімація чудова. Історія досить мила. Без реклами, і я ще не знаю, наскільки погане обличчя. Побачимо в майбутньому.
World Flipper Akcija kuiq
Дивовижна гра; Я залежний! Однак існує проблема з тим, як новини в розділі новин відображаються на моєму телефоні; Я не можу прочитати інформацію, відображену в таблицях. Я використовую Samsung Galaxy A51 5G, якщо ця інформація допоможе.
Сама гра досить весела і оригінальна. Однак витривалості не вистачає, щоразу, коли ви піднімаєтеся на рівень, ви поповнюєте витривалість і отримуєте 1 додаткову витривалість за і без того невелику суму, яку ви отримуєте. Сцена коштувала занадто багато витривалості для того, з чого ви починаєте. Чи можемо ми отримати принаймні 1/2 вартості витривалості для звільнення? Про гатчу нічого сказати, це типова гра гатча. Персонаж/мистецтво фантастичний.
Ця RPG надзвичайно хороша для гри в пінбол. Ви це правильно прочитали. Це пінбол, але з елементами RPG. Є тімбілдинг, сюжетний режим, багатокористувацький і щоденні заходи входу. Для гри, щойно випущеної півмісяця тому, вона дуже вишукана.Є кілька проблем з перекладом, але якщо ви стежите за r/worldflipper, ви отримаєте відповіді на будь-які запитання. У самій грі насправді є дійсно дивовижний посібник із гри, який створено так, щоб виглядати як манга. Це унікально, і я люблю це.
Гаразд, оновлення з 3-зіркового огляду. Я перезапустив гру, почистив деякі файли на всяк випадок і підійшов ближче до Wi-Fi. У будь-якому випадку, єдиним екраном, який завантажується за 20-30 секунд, є екран перемоги. Все інше працює дуже добре. Персонажі також пристойні. Сюжет поки пристойний.
Хоча я зневажаю ігри, в яких валюта поділяється на платну та безкоштовну, гра за годину здається справедливою та збалансованою. Я б поставив п’ять зірок, якби не розділена валюта. Я оновлю цей огляд після додаткового часу, проведеного з грою.
Я оцінюю цю гру на дві зірки з однієї причини – енергетичного батончика. Якби ця гра не обмежувала час гри для безкоштовних гравців, це була б легка п’ятизіркова гра. Але той простий факт, що я не можу грати в неї стільки, скільки хочу, не заплативши, повністю руйнує те, що в іншому випадку є неймовірно веселою грою. Виправте це НЕГАЙНО.
Весела маленька гра з деякими кричущими проблемами. Час завантаження неоднозначний, у вас дуже невелика кількість витривалості, а етапи використовують набагато більше, ніж слід, 1 етап буде використовувати як 1/3 всього вашого запасу витривалості, коли ви тільки починаєте. Отримання 5* героя має кілька шарів ГСЧ, тож удачі. Геймплей дуже простий для гри на ласти, і ви можете досить швидко набриднути і просто весь час працювати в автоматичному режимі. Хоча все надзвичайно відшліфовано.
Ця гра чудова. Мені подобається механіка ігрового процесу, оскільки на ринку мобільних пристроїв немає інших ігор, подібних до цієї, графічний дизайн виглядає чітко, полегшує навігацію гравцем, дизайн символів виглядає чудово навіть на пристрої з 3 зірками, і музика також на місці. Дякую Cygames/Citatail за створення цієї гри. З іншого боку, видавець, Kakao Games. Я не проти, що вони прибирають можливість швидшого перезапуску, цензура, але винагороди/компенсації різні по регіонах, неприпустимо.
Це досить мила весела гра. Єдина проблема, яку я маю, — це молитися про кращі тяги на 5 зірок, що дуже рідко, і я зробив 6x 10 тягів і до сьогодні не отримав жодного. Тому ігровий процес веселий, дизайн персонажів милий, історія проста, і мені це подобається. Знайдіть спосіб покращити тягу, і я поставлю йому 5 зірок.
Гра виглядає та грає чудово, єдина проблема, яку я маю, це так нудно, коли ти граєш тиждень або два. Автоматична гра чудово підходить для будь-якої гачі, але я відчуваю, що вона руйнує тут задоволення від пінболу. Немає хороших персонажів з усіма типами, щоб керувати монокомандами, і може бути складно подрібнити дорогоцінні камені для оновлення здібностей для тих, які будуть використовуватися в кожному ігровому режимі. У ньому є багато чарівності для чогось із супернудною історією, і хоча я трохи повеселився, це просто не витримає часу.
Відредаговано з 1 зірки. Ця гра дійсно весела, і вона, чесно кажучи, заслуговує на оцінку 5 зірок, однак розробники/видавці були дуже жадібні на початку, і це дійсно зашкодило випуску. Вони робили спроби змінити це, і тому я вірю, що з часом воно буде покращуватися.
World Flipper Ação mfs
Поки що для мене це 5/5. Ігровий процес веселий, у всіх персонажів є цікаві атаки, які я хочу бачити, тому я не просто використовую ту саму команду знову і знову, тому що це опція, а опція пропускати, але все одно отримати історію — це з Бога, якщо ви просто намагаєтеся розблокувати режими гри або отримайте кілька додаткових куль для витягування. Люблю цю гру. І через це я час від часу кидаю на це гроші, навіть якщо це не потрібно, шліфування легко, а нагороди справедливі, оскільки я просто хочу підтримати розробників, хорошу команду.
Ця гра чудова! Ігровий процес веселий і простий з безліччю додаткових шарів, у які ви можете зануритися, особливо коли йдеться про тимбілдинг. Це також дуже дружнє до F2P - одиниці всіх раритетів насправді життєздатні завдяки своїм унікальним навичкам і синергії, а розробники неймовірно щедрі на валюту. Дизайн персонажів чудовий, музика чудова, історія чудова – все чудово! Відчуття, як справжній ковток свіжого повітря
Схоже, що компанія, яка відповідає за локалізацію (Kakao), виконала мінімальний мінімум. Історія добре перекладена, але опис навичок персонажів зазвичай важко зрозуміти. Найочевидніший спосіб, яким зателефонував Kakao, — це японський випуск за тим же розкладом подій, хоча він був випущений в іншому місяці. Тож у нас вже відбувся різдвяно-новорічний захід, а станом на 13 листопада ми на валентинці. Незважаючи на все це, справжній пінбол - це весело.
Любовний лист до історій про ретро-ігру з активними обертаннями на формулі пінболу. Не просто керуючи ластами (вони присуджують, а не спамують їх), ви також контролюєте блокування на рисах самого м’яча, дозволяючи або довше висіти, або просто допомагати забивати цілі, які інакше б ледве пропустили. Саундтрек досить пристойний, і є додаткові багатокористувацькі події. Єдиним недоліком є наявність системи витривалості.
Я думаю, що ця гра дійсно крута. Люблю персонажів і гру. Я також великий шанувальник історій-охоронців, тому дякую за ще одну чудову гру! Єдина моя скарга - це низька система витривалості. Нещодавно я почав грати більше в цю гру, і здається, що я граю на 3 рівнях або близько того, а потім моя витривалість зникла! Можливо, вам варто знизити вартість ігрових рівнів або дозволити нам одночасно зберігати більше витривалості. Крім того, я відчуваю, що це чудово! З нетерпінням чекаю нових оновлень і персонажів! Дякую !
Не можу відкрити його / 10. Після реєстрації він просто аварійно завершує роботу з двома корейськими повідомленнями про помилку, які я не можу прочитати, і він повертає мене на титульний екран. Це відбувається дуже постійно біля точки навантаження 3,74%.
Насправді чудова гача. Багато життєздатних і необхідних одиниць 4* і 3*, щоб гра не здавалася неграбельною без лише 5*с. Хороші ставки та веселі бої з босами.
Будь ласка, виправте сервер, важко знайти іншого члена партії, щоб грати
У мене виникли серйозні графічні проблеми з грою на моєму pixel 6 pro. Графіка збоїться та миготить швидко на всіх екранах гри. Я намагався видалити та перевстановити гру, але це не вирішило проблему. Мені сумно, тому що естетика гри неймовірна.
Я дуже люблю пінбол, і мені подобається, як грає ця гра. Це просто дивовижно. Однак я зневажаю відновлення енергії. Важко сказати, скільки це коштує за бал (я думаю, 6 хвилин), але, на мою думку, чекати занадто довго. Dragalia або будь-яка інша гра була б дещо добре, але це пінбол, і я відчуваю, що ви не дозволяєте мені насолоджуватися нею занадто довго. Було б чудово мати нескінченну сцену чи щось таке. Або як вежа, що дозволяє нам грати довше, ніж підземелля. Все-таки чудова гра!
Цікава механіка біта вимагає багато роботи, щоб вивчити нюанси. Буде здаватися, що ваша команда не працює, поки ви не знайдете одиниці, які доповнюють механіку один одного.
Витривалість має бути легше отримати, і/або здібність слід збільшити. Або повністю видалити систему. Збій у системі перезапуску та цензура мене не надто турбують, оскільки я тут лише для того, щоб насолоджуватися ігровим процесом та естетикою. Однак я не можу грати стільки, скільки хочу, через надзвичайно малу витривалість, яку я отримую за день, що мене засмучує. Навіщо в першу чергу обмежувати своїх гравців?
Дуже хороша гра. Розважальний і іноді досить смішний. У будь-якому випадку, мої єдині претензії полягають у тому, як важко було отримати 5-зіркових персонажів, але гра компенсує це тим, що досить легко отримати дійсно хороших 4-зіркових персонажів. Інакше, наскільки короткими можуть бути етапи. Я хотів би побачити кілька складних макетів сцени або, можливо, кілька багатоступеневих рівнів (5 ). Однак я також розумію, що гра щойно вийшла. Тож, швидше за все, з часом. Загалом, чудовий досвід і розвиток на майбутнє
Гра весела, але ціни смішні! 25 доларів за одну 10 тягу!!!?!?!? І 40 доларів не дають вам 20 балів!?!?!? У цій грі ви навіть не отримаєте 10 драгоценних каменів за очищення глави, вам знадобиться 3 глави, щоб наблизитися до такої кількості! Будь ласка, ігри kakao виправте ціни та систему винагород. Зробіть це як $10-$15 за 10 витягів і дає нам 750 або 1500 за очищення глави, будь ласка!
Проста, гідна анімація, крутий персонаж і унікальний стиль гри. Я не міг придумати, як це покращити, але я граю лише короткі інтервали, оскільки це може стати монотонним. При цьому прогрес є досить простим, і вам насправді не доведеться витрачати гроші. Для мене тверда версія 4.5, вона все ще на моєму телефоні.
Схоже, мій відгук видалили. Функція легкого видалення облікового запису займає 24 години, перш ніж ви зможете відтворити його за допомогою того самого облікового запису, що робить перепрокат неймовірним болем у порівнянні з тим, що довелося пережити JP. Насправді у версії JP була подія перезапуску, то чому Global настільки складний? Тим не менш, гра дуже весела, але з будь-якої причини це зміна. Люди хотіли б почати з сильного рахунку, тоді ми можемо бути більш схильні витрачати гроші.
Почав грати під час запуску, покинув на деякий час через високу вартість витривалості, тяги не такі погані, як у деяких іграх, але все ще досить грубі. Якби це не коштувало в основному всієї моєї витривалості, щоб виконати один етап clear id, ймовірно, грати більше ніж раз на пару місяців.
Juegos de Unicornios y Ponis Juegos de rol nyyl
World Flipper Laga mke
Весела гра, але дуже поганий початок. Дуже погано, що крім багатьох проблем, які виникли у грі, за них була дійсно невелика компенсація — більшість ігор щедріші на «вибачення» за різні проблеми.Крім того, є великі відмінності в цій версії порівняно з міжнародними версіями, здавалося б, без поважних причин. Мені дуже хочеться сподобатися гра! Прийде відредагувати це, якщо щось зміниться.
Веселий, приємний геймплей і приємна історія.
Я любив цю гру до тих пір, поки мета збірка не стала майже повсюдно використаною. Для кооперативу це не проблема, просто я особисто ненавиджу, коли всі використовують одну команду, щоб отримати найкращий результат.
Скинув ще 100, вони мають пачинко падіння механіку, щоб отримати 5 зірок і це може пропустити. Це так розчаровує і маніпулятивно. Банери не повертаються. Не витрачайте гроші на цю гру. Абсолютно найгірший банер досвід, не шкода, постійно обманює. Це грошове шахрайство, і немає шкоди, що ви витратите гроші даремно і не отримаєте одиницю, яку ви накопичили або витратили. Я закінчив, вводять в оману, зловживають, гача-шахраї явно знижують ставки, щоб отримати nat 5s, і постійно зважують вас, щоб отримати обман.
На відміну від більшості (всіх?) ігор Gacha, ця насправді весела. Майже всі одиниці корисні, історія в порядку, а механіка пінболу дійсно хороша. На жаль, розробники дуже скупі на дорогоцінні камені, тому очікуйте витягнути один банер, а потім ніколи більше, якщо ви не китаєтеся.
World Flipper Aksi qdcw
Очищено розділ 1, етап 2 на момент написання цього. Поки що я насолоджуюся грою! Однак у мене є лише одна скарга: так багато екранів завантаження. Напевно, так багато з них можна було б вирізати. Dragalia була кращою з екранами завантаження. Дехто, ймовірно, також повинен сказати "Підключення...". Редагувати: дякую, що не дали загальної відповіді. Я подивлюсь на ці посилання. Ще раз дякую! Хоча я пам’ятаю, що була інша проблема, але не пам’ятаю яка.
Перша гра гача, яка змусила мене залишитися. Подобається ігровий процес, дуже креативний! Я вже вклався в історію з її веселими персонажами. Не можу сказати, що я повністю розумію, що я роблю, як побудувати команду і що добре... але, можливо, я зрештою це зрозумію. Редагувати: вони додали зміну мови на титульному екрані! Я знаю, що це глобальна версія, але було б добре мати японську як варіант.
Я грав кілька днів, тому повернувся, щоб оновити свій огляд. Не можу рекомендувати цю гру нікому, якщо вам дійсно не подобається механіка пінболу та історія. Навички настільки погано перекладені, що неможливо зрозуміти, на що здатні одиниці. Усюди багато відсутніх перекладів. Гра зосереджена на кооперативі, але гравці розділені між різними регіонами без можливості грати один з одним, що означає, що майже неможливо приєднатися до битв з босами, які вирівнюють рівень.
Здається веселою грою, але я не можу грати через інтенсивні графічні помилки на pixel 6 pro. Будь ласка, подивіться на виправлення цих розробників!
Не завершено, ви закінчите кампанію через 1 тиждень, і вони ніколи не оновлюють її, тому ви будете чекати деякий час.
World Flipper Акционе abe
Я люблю цю гру, поки що лише 23 ранг. Через роки я знайшов чудову заміну Chain Chronicles. Гра не надто складна, тому чудово підходить для звичайних гравців, але система оцінок дає можливість більш інтенсивним гравцям чим зайнятися. Історія чудова, хоча я відчуваю, що написання не ідеально, і можна трохи поспішати та робити стрибки в логіці; це більше проблема з побічними історіями персонажів. Я б хотів, щоб ці та цікаві світи були більш конкретизованими. Любовна гра, я граю в неї кожен день.
Геймплей досить веселий, але є багато дрібних проблем. Є проблеми з перекладом. Завантаження екрана результатів після кожного етапу займає багато часу. Система витривалості досить погана. Це заблокований регіон, тому в деяких регіонах досить важко грати в кооператив. Твори мистецтва піддані цензурі. Функцію перезапуску вилучено. Все це само по собі не порушує угоди, але накопичується. Я, мабуть, продовжую грати, але не буду витрачати гроші на цензурну гру.
Гарна гра, я грав невимушено близько тижня і не мав жодних проблем. Хоча я помітив, що команда має значення потужності, було б чудово, якби кожен рівень показував рекомендований рівень потужності для проходження. Також спосіб визначити кількість очок, необхідних для отримання рангу S, A, B тощо на кожному рівні. Інакше одна з найкращих ігор, у які я грав.
Мені дуже подобається пінбол і рольова гра. Але ви дуже швидко отримаєте платний доступ, і це зовсім не дешево. Це 30 доларів, щоб отримати достатньо дорогоцінних каменів для одного 10 витягування. Я продовжував грати від запуску до цього моменту, і час завантаження все ще смішний, думав, що вони це виправлять.
Вони тричі видаляли мій відгук, тому я публікую повторно. У цій грі спочатку було легко переролити, коли вона була випущена в інших регіонах.Тепер процес перезапуску вимагає повного видалення та перевстановлення, що вимагає завантаження 2,5 ГБ. В інших регіонах перезапуск не вимагав видалення. Я думав про збільшення огляду, оскільки 1 зірка здалася трохи суворою, але тепер, коли вони видалили мій попередній огляд, я збережу 1-зірковий огляд. Видаляти законно зроблені огляди — негідно.
Просто подумайте про це. Якщо ці хлопці вже видаляють незначні речі, що стосуються мистецтва, а також вбудовану систему перезапуску в грі, що вони можуть видалити далі? Це не є хорошим знаком для майбутнього цього глобального сервера. Я дуже скептично ставлюся до того, щоб витрачати гроші на цю гру. Наступне, що ви знаєте, ви будете мати невдалий блок і тьмяні події в порівнянні з оригінальним японським сервером 🤣🤣🤣
Поганий баланс, який перетворює вас на кілька одиниць для очищення вмісту. Ці одиниці можуть бути низькими, це добре. Жахливі переклади. Я поняття не маю, що робить що. Часто ви просто бачите % і не уявляєте, на що це відноситься або як він активований. Наразі вони роздали пристойну суму валюти. І ставки досить високі для гатчі. Хоча витривалість досить груба, вам, ймовірно, доведеться використовувати альто-рахунки, щоб фактично подрібнити ресурси, які вам потрібні.
Досить весело, але після завершення досить короткої кампанії є досить сильне обмеження на що робити. Виконати режим EX (в основному кампанію в жорсткому режимі) складніше, так, але збільшення складності є досить значним і вимагає досить сильного шліфування. Крім того, це не зовсім новий контент, а просто кампанія заново. Однак концепція та презентація фантастичні, я просто думаю, що для цього потрібно більше подій і більше способів отримати дорогоцінні камені.
Застрягає на 5,36% на екрані завантаження