Post by voiraforjuncres on Feb 17, 2022 1:48:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napake draguljev ▞▞▞
▞▞▞ MultiCraft — Build and Mine! 2022 version ▞▞▞
Ta aplikacija je odlična odlična alternativa za minecraft. Ampak sem utrujen od drugih ljudi, ki vstopajo v mojo hišo in vedno vzamejo stvari. Rad bi bil spet zaklenjena vrata, ki jih lahko odprete samo vi in morda dodate zaklenjene skrinje, kot želite. Tudi zakaj bi imeli knjige in knjižne police, če ne znaš pisati ali karkoli vanje. Potem bo 5 zvezdic.
MultiCraft — Build and Mine! சாகசம் cdu
Bilo bi super, če bi bilo nekaj vasi že zgrajenih in če bi imel nekaj podobnega tržnici v minecraftu.
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Casual games pbg
Supr
imel sem sekrit bace. Igre nisem posodobil, zdaj se neha ustavljati. med drugim bi mi bila igra všeč.
Všeč mi je igra in vse stvari, toda kako lahko gremo v crafting mod
MultiCraft — Build and Mine! Piedzīvojumu spēles xeqi
MultiCraft — Build and Mine! Petualangan qjl
Kuuuuuuul!!! A veste zakaj? 1. Zato ker je veliko serverjov. 2.lahko delaš svoj strežnik. 3.tekstura tako zeloooooo lepe. !!! Priporočam!!! 😄😀😃
OCENILA SEM GA Z 2 ZVEZDICI, KER KADAR UPORABLJAM TABELO ZA IZDELAVO (jaz, to je ime) V NAČINU SRVIVEL, STVAR, KI GA VLOŽIM, DA NAPRAVIM DRUGO (na primer: ko sem dal običajno zlato, da naredim blok zlata, je običajno zlato izginilo in se je pojavil v zgornjem levem kotu in ne morem dobiti nazaj običajnega zlata) STVARI, KI JIH NE MOGU DOBITI NAZAJ😡😡😡😡 Prosim, popravite to težavo Preostali del igre je bil dober 😒😐🙂🙃
Ni več veliko stvari za izbiro
Ko sem to dobil na računalniku, se verjetno sploh nisem mogel obrniti, ker nimam miške, ampak vseeno dobra igra
Zame in mojo družino je bila to tako dobra igra, da so brezplačni strežniki naredili 10-krat boljše od Minecraftovih 50 transakcij, da sem dobil en strežnik in nepošteno izkušnjo platforme. Toda od nove posodobitve je prišlo do te napake/hrošča, ki ne dovoli PVP v mojem strežniku. To je frustrirajoče in to je moja edina pritožba. Upam, da se bo to popravilo, saj je poslabšalo mojo izkušnjo s to skoraj popolno igro.
Ta igra je zelo kul, tudi jaz jo rad igram. Ker mi je všeč graditi mesta, prosim, dodajte avtomobile in ulične luči, bi bila igra kul😎🎮
Kuk. Prideš. Naredi Svet
To aplikacijo ocenjujem z 2 zvezdici, ker najprej sprašuje po lokaciji vaše naprave (grozljivo). Naslednja je grafika, ki sama po sebi ni najboljša.
Ima več stvari in mobov kot minecraft, vendar se strežniki povezujejo samo z WiFi, ki ga igram na internetu
Rad bi, če bi dodali skicirke in zvitke. Hvala, ker ste mi dali priložnost izraziti svoje mnenje
Minecraft Ripoff. Ali moram povedati več? To je posledica uspeha Minecrafta in gnusi se mi, ko ljudje ne morejo ustvariti izvirne vsebine. Tako očitno je očitno, da gre za klon Minecrafta. Ne pravim, da morate igrati pravi Minecraft ali pa je igra zanič, ampak pravim, da bi bilo bolje, da bi bila to edinstvena 3D igra peskovnika. 1 zvezdica. Ne spreminjanje ocene.
Želim si, da bi bil eu1.multicraft.world tam
Potrebuje portale in manj oglaševanja, več pohištva in mafij bi bilo lepo in bi zavzelo manj prostora na vašem telefonu
Ta igra je torej zabavna, vendar sovražim oglase, ker ne moreš preskočiti, sem na računalniku, tako da je nekako težka, a drugače je super
Igra je dobra in lepa, vendar multicraft nima možnosti iskanja, kot je minecraft in mislim, da je minecraft najboljši👍👍👍👍👍
Obožujem to igro, vendar grafika ni zelo dobra, res sovražim grafiko
Je tako kul igra
Igralo se je, bila je zelo dobra igra, preden je začela brisati moje različice in postavljati posodobitve za vrata povsod: popravljeno je bilo ig, vendar ne morem dobiti nove posodobitve, tako da Posodobitev: dobil sem posodobitev in deluje se ustavljal in zrušil do točke, ko mislim, da bosta moj svet in trdo delo izginila, popravite!!!
Všeč mi je nova nastavitev za posodobitev. Lahko prižgem gladko luč na multicraft, kar me tako veseli in znova igram igro
Ni slabo, vendar ne znam izdelati ničesar ... Kaj, zakaj!? Ta igra je precej minecraft žepna izdaja, vendar brezplačna.
Všeč mi je ta igra. Uporabljam jo lahko na svojem kanalu. Toda težava je, ko sem v mojem omrežju videl nekaj dodatkov
Obstaja en oglas, zaradi katerega zaslon igre vedno postane črn in moram popolnoma zapreti aplikacijo. Dve minuti igranja in isti oglas uniči igro. Če boste imeli oglase, imejte oglase, ki ne pokvarijo celotne igre.
To je praktično iztrganje mincrafta. Grafika je ok. Če pa se lotite ustvarjalnosti, se boste soočili s pajki in zombiji. Igrajte tudi mincraft. Enako je, vendar brez težav! Na primer, ko si kreativen, te nič ne more ubiti! In igra za več igralcev le, če ste povezani
Ta igra je super, vendar je stvar v tem, da ni orodja za nastavitev, saj je občutljivost tako nizka in traja zelo dolgo, da se naloži, da se strežnik pridruži, a še vedno kul igra
Prijavili so se v moj račun in vzeli moje stvari, popravite to
Ne bo mi pustil igrati, ko kliknem ustvari strežnik ali kaj drugega, poskusim un in namestitev, vendar še vedno brez sreče
Dobro, vendar tekstura ni zelo dobra 😂😂😂😂😂😂😂
Prosim dodajte nerther protal, plz, če ste dodali, bom dal 5 zvezdic
Bila je zelo dobra igra in bila je posebna 😇
MultiCraft — Build and Mine! Avontuur ggh
Moja hči obožuje Minecraft, hvala, ker ste dodali to aplikacijo. Zdaj se pajkov ne boji🕷🥰😁
obožujem multicraft.v multicraftu lahko naredim veliko novih stvari.v multicraftu ni hekerjev ali kretenov, ki bi me preganjali. multicraft je čudovita igra in je podobna mincraftu, vendar boljša
obožujem to igro, tako zabavno jo je igrati z mojo gf, všeč mi je tudi živalska grafika in zvoki