Post by voiraforjuncres on Feb 17, 2022 1:38:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code zwiększa kryształy ▞▞▞
▞▞▞ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO 2022 version ▞▞▞
gra jest dobra, ale czasami robi się czarny, gdy próbuję przejść do zadania i automatycznie kończy się gra
Ta gra jest do bani. Jest zbyt wiele usterek i nie możesz nic dostać, chyba że wydasz mnóstwo pieniędzy. Nie graj w tę grę, to strata czasu i pieniędzy.
dopiero się zaczęło, ocena wkrótce, ładna grafika, którą zobaczymy. deszcz grad deszcz ze śniegiem nowoczesne miasta i wybory ewolucyjne, pustynne lasy itp...
Uwielbiam grę, po prostu dostaję zadanie takie jak Nakarm stegozaura do poziomu 5 i nie mam żadnego jedzenia, a zamiast po prostu otrzymywać wiele zadań, aby zabić czas, dostajesz tylko jedno zadanie trochę zirytowane, ale jest to fajna gra do grania
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Petualangan csm
Jest całkiem fajnie, ale nienawidzę, że dostaję małą ilość kostek nawet po 10 godzinach i proszę dodać trochę więcej dinozaurów
Najlepsza gra KIEDYKOLWIEK
Chciałem rozpocząć przejażdżkę, ale NIE MOGĘ WŁĄCZYĆ SIĘ DO GRY TO wyloguj mnie, WIĘC PROSZĘ TO POPRAWIĆ PROSZĘ IM ZNISZCZONY PROSZĘ TO POPRAWIĆ Daję jedną gwiazdkę recenzję, proszę naprawić Zachowaj bezpieczeństwo, wszyscy z covid i innymi rzeczami, do widzenia, proszę to naprawić
Epik ;3 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ایڈونچر ntl
Daj temu 2 gwiazdki, ponieważ jest tak wiele błędów, na przykład jest błąd, który sprawia, że musisz godzinami płakać, aby zbierać dane i dużo więcej zabawy, gdy nie ma błędu, a także znacznie ułatwia zbieranie danych
Ładowanie trwa wiecznie, nie mogłem nawet wejść do gry! Jeśli będzie tak za każdym razem, gdy chcę w to zagrać, odinstalowuję, dopóki tego nie naprawisz, zostawię to na 2 gwiazdki. 👎🏽.
Piękna gra w otwartym świecie, jeśli jesteś jak dinozaury, to jest jedyna w swoim rodzaju. Jednak rzemiosło jest szalenie niemożliwe, potrzebujesz zbyt wielu zasobów, aby stworzyć sprzęt (oczywiście o ile nie zapłacisz, ale nie licz na to, że wystarczy raz zrobić zakupy). To dużo błędów, niewiele dinozaurów, a awatar postaci jest okropny.
Lubię tę grę, ponieważ możesz wziąć dinozaury, walczyć z dinozaurami i jeździć na nich, a dam jej pięć gwiazdek to moja druga najlepsza gra o dinozaurach to moja najlepsza gra o dinozaurach na moim iPadzie jest jak arka trochę inna, ale uwielbiam to twoje gry Twoja gra, którą stworzyłeś, kimkolwiek jesteś, twórz gry, a ja w nie zagram, wypróbuję je i bardziej ocenię wasze inne gry, które tworzycie.
Uwielbiam tę grę, więc muszę, ale zebranie niektórych zasobów zajmuje trochę czasu, ale kiedy to zrobisz, możesz zrobić dużo postępów w grze. Poza tym z jakiegoś powodu nie mogę być dziewczyną i to mnie wkurza.
Daję mu 3 gwiazdki, gra jest dobra, podoba mi się. Sterowanie jest trochę denerwujące, przycisk do poruszania postacią jest taki sam w kamerze, tak, możesz przesunąć kamerę, ale konieczność obracania się i poruszania w jednym jest tym, co zabija mój nastrój, ponieważ również powinno być ustawieniem sterowania. Gromadzenie zasobów to dużo pracy, ponieważ wszystko jest drogie, trudno je wyrównać
Fruit Block Friends ง่ายๆ cmr
ok😉
Bardzo podobała mi się ta gra, bardzo dobra koncepcja i zawsze działała płynnie, informując, że przestanie się ładować i nie mogę już grać
Foxie to moja druga recenzja, ponieważ nie mogę znaleźć mojej pierwszej. Gram w tę grę bardzo dużo i dostałem spinozaura ze skrzyni pvp, świetna gra, a kiedy ucieczka dinozaurów była włączona, nie wiedziałem tego i za pierwszym razem, gdy oswoiłem petradona, mogłem latać i miałem skrzydła od dom rex wydarzenie! Ale niestety petradon uciekł !-_- Nie podobało mi się to i to zabrało mi wszystkich moich zaawansowanych pogromców ;-; więc usunąłem grę... ale zainstalowałem ją ponownie i BOOM dostałem spino Nie spodziewałem się, że miałem tyle szczęścia! TY
Niezdarne sterowanie i bardzo grindowa rozgrywka (zbieranie zasobów), a także kilka błędów graficznych
MEGA FAJNA GRA
ogułem gra nawet ale kurde misje tak okropne bo np misja oswuj stegozaura a tu masz ma sie ze ma oswojic ktura jest est a na dodatek sa poczne np zeczy kture są dopiero na 6 lvl i ty tej 1 lub2 w drodze robienia misji
Nie mogłem nawet grać bez danych. na początku widziałem mp i sp wybrałem sp, ale zabrało mnie to do mp. Ta gra jest fajna, ale wymaga trybu offline
Tak bardzo mi się podobała ta gra, bo kocham dinozaury. Ale jest błąd, w którym musisz tworzyć przedmioty oswajania za pomocą kostek. Ponieważ kiedy badałem zestaw apteczny, używaj kostek tylko wtedy, gdy go badam, ale w oswajaniu przedmiotów muszą być wykonane z kostek. To dla mnie tak drogie, że ledwo dostaję kostki od moich Dinozaurów. Chciałbym, żeby to niedługo zostało naprawione, ponieważ utrudniło to oswajanie nowych dinozaurów.
Fantastyka naukowa - Unionpedia, sieć semantyczna
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Pakikipagsapalaran vhqz
Ta gra jest naprawdę dobra. Proszę programistów, aby skoncentrowali się na tej grze i dostarczyli kilka aktualizacji, które naprawdę odniosą sukces.. w przeciwnym razie proszę, powiedzcie, że ludzie opuścili tę grę, abyśmy nie pokładali w niej żadnych nadziei.
Bardzo fajna! Ja i mój brat szalejemy xd jestem dziewczyną polecam z bratem
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Avontuur fsl
T jest fajna gra tyko mogłaby być więcej po polsku ale ogulnie fajna gra daje 4 gwiazdki ⭐⭐⭐⭐
Lubię dinozaura a najnajbardziej indiraptora teraz pierwszy raz włączam i zobacę, że nie ma indoraptora to zniżę opinie kto się ze mną zgadzało się, że trex noob indomimus rex pro indiraptor haker indiraptor gen 2 dobre
Myślę, że ta gra jest bardzo dobrą grą, jeśli myślisz o jej zainstalowaniu, niż myślę, że powinieneś. Dla kogoś, kto kocha Dino's, absolutnie zakochałem się w tej grze! Dinozaury są piękne, a fabuła ciekawa. Jednak dwie rzeczy, po pewnym czasie może się znudzić i nie podoba mi się fakt, że trudno jest znaleźć pewne środki. Poza tymi dwiema rzeczami jest świetnie.
Pobierz Dino Tamers - Jurassic Riding MMO najnowsza wersja aplikacji-Download software. ... category: Database & Server system:Windows ios Android
Gra jest wciąż w fazie rozwoju. Tylko do poziomu 20. Po tym pokazuje kolejne aktualizacje poziomu, które pojawią się wkrótce. Ostatnia aktualizacja aplikacji 20 listopada 2021. Czy wypuszczają kolejne mapy i główne zadanie. Ale gra jest dobra.
Mega
Dałem jedną gwiazdkę, ponieważ podobała mi się ta gra, ale jeśli robię ewolucję i jest tylko połowa, wracam i widzę, że ewolucja dochodzi do 0%, a wszystkie moje zasoby, które zebrałem, prawie nie zniknęły:(😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭.
Ta gra jest w porządku, ale problem polega na tym, że pakiet brontozaurów jest gotowy i nie mogę z niego wyjść. Chciałbym tylko, żebyś mógł to naprawić. Ale bardzo lubię tę grę.
To ok, sposób w jaki poruszasz dionem tak szybko i czasami utkniesz i jak dostajemy pieniądze na grę Próbowałem pvp wszystko co dostałem to jedzenie Potrzebuję więcej pieniędzy Nie chcę sprzedawać mojego diona za pieniądze, ale ty powinien wypróbować grę, to całkiem fajna zabawa 💯💯 .dziękuję za przeczytanie tego 💙.
Uwielbiam tę grę, ale ta nowa aktualizacja jest kiepska, ponieważ straciła moją ewolucję na Brontosarus, a ja miałem 56%, a teraz wróciłem do kwadratu pierwszego i teraz jestem naprawdę zły, że muszę zacząć od nowa, a moje srebrne monety były na 1234 teraz mają 854, więc proszę wróć do starej aktualizacji Nienawidzę tego nowego, to jest do bani😡😡😡😡😡😡
To bardzo dobra gra. Grafika, dinozaury i wszystkie rzeczy są realistyczne. Aktualizuj . Proszę dodać w nim BRANCHIOSAURUSA i trochę bardziej mięsożernego i dodać DIPLODOKUSA
To moja ulubiona gra, ale dinozaury są dla mnie za drogie i dodają więcej funkcji, takich jak emotikony itp., Ale ostatnio mam wiele problemów, takich jak burst czasami nie działa, a tutaj jest wiele błędów!
Jest fajnie, ale napotkałem usterkę w jakikolwiek sposób pozbyłem się usterki, zamykałem grę i wracałem
Brak polskiego... Gra spoko
Uwielbiam tę grę i jest błąd, taki jak 2 błędy, pierwszy błąd występuje, gdy jednocześnie naciskasz wydobycie i jedziesz do dino, wynikiem jest zepsuta animacja, a drugi jest, gdy naciskasz wydobycie i próbujesz uruchomić, podwoi kopalnię ale jeśli będziesz tak dalej robił, utknie, jakbyś nie mógł się ruszyć. A akcesoria po co kupuję armatę ale nie działa Myślałem że zadziała i mam nadzieję że bug zostanie naprawiony w następnej aktualizacji i doda trochę listy znajomych i pojedynek. lubię tę grę